A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Рекомендації психолога

Дата: від до Скинути

Арттерапевтичні розмальовки з вправами, які допоможуть дитині подолати тривогу

    У межах програми Mental Health створено надзвичайно важливий проєкт — арттерапевтичні розмальовки з вправами, які допоможуть дитині подолати тривогу, зняти емоційну напругу та впоратися зі стресом.

16:25 10.11.2022

Всесвітній день психічного здоров'я

     Всесвітній день психічного здоров’я відзначається щорічно 10 жовтня ще з 1992 року, з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров’я (World Federation for Mental Health).

21:41 10.10.2022

Державні канали підтримки

   В Україні стартував проект психологічної підтримки «ПОРУЧ». Це спільний проект Міністерства освіти і науки України, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер». Проект ПОРУЧ — це онлайн та очні групи психологічної підтримки для підлітків та батьків, чиє звичне життя зламала війна. Психологи працюють для того, щоб досвід кожного та кожної не залишився непереборною травмою на все життя.Психологи ПОРУЧ допомагають не лише підліткам, а й батькам, адже саме батьки мають не лише дати ради собі, але й підтримувати своїх дітей. Це непросто, тож зайвої підтримки тут не буває.          https://poruch.me/         З турботою про батьків і освітян, які підтримують зв’язок зі своїми вихованцями, педагоги та дитячі психологи за підтримки Міністерства освіти і науки запустили телеграм-канал «Підтримай дитину». На каналі ви зможете знайти прості рекомендації, ігри та розвиваючі вправи, які можна виконувати у сховищі, вдома чи під час евакуації.

10:49 26.04.2022

Контакти психологічної підтримки

Контакти психологічної підтримки 1. Цілодобова лінія психологічної підтримки «Між нами» Львівський міський центр соціальних служб— 0800307305. Дзвінки з будь-яких операторів — безкоштовні.

11:39 20.04.2022

Що таке панічна атака і як її подолати?

Загострення військової агресії з боку сусідньої держави, концентрація новин про можливий напад та постійні розмови з рідними про потенційні сценарії дій – тригери панічних атак. Це раптовий прояв тривожного розладу, який має фізичні та психоемоційні симптоми.

12:50 07.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено