A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Щастя живе в тобі

Дата: 21.03.2024 11:54
Кількість переглядів: 7

 

20 березня кожного року світ відзначає молоде, проте важливе свято – Міжнародний день щастя. Подію започаткувала Організація Об’єднаних Націй 28 червня 2012 року. 

 Міжнародний день щастя має за мету звернути увагу людства до щастя та нагадати, що прагнення до щастя – визначальне і невід’ємне бажання кожної людини на планеті.

То що ж таке щастя – це почуття або стан найвищого, повного задоволення життям; вияв радості від спілкування з рідними, близькими; сприятливий збіг обставин; талант, успіх удача.   Щастя – це почуття або стан найвищого, повного задоволення життям; вияв радості від спілкування з рідними, близькими; сприятливий збіг обставин; талант, успіх удача.

     21 березня з учнями 3-Б та 4-Б класів психологічною службою закладу були проведені виховні години «Прямуємо в країну Щастя» та «Що робить людину Щасливою». З учнівським колективом обговорено про особливості утворення дня щастя та проведено вправи: «Сім кольорів щастя», «Зростаємо щасливі», « Ланцюг вдячності». Для дітей це була прекрасна нагода добре провести час і отримати від цього задоволення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено