A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Всесвітній день посмішки

Дата: 06.10.2023 14:23
Кількість переглядів: 35

        Веселе та добре свято під назвою Всесвітній день посмішки цього року відзначають 6 жовтня. Виникненню цього свята посприяв колись зовсім невідомий американський художник Харві Белл. Одного разу до нього надійшло замовлення від страхової компанії США на виготовлення якого-небудь яскравого і незабутнього символу для їх візитівки. Художник запропонував жовтий усміхнений смайлик. Потім цей символ, крім значків, почав з’являтися на бейсболках і футболках, листівках і конвертах, навіть на сірникових коробках. Так 1963 року було закладено основу майбутнього свята посмішки.

     Серед учнів  2-4 класів психологічною службою закладу проведені інформаційні хвилинки щодо виникнення даного свята,  вправи "Це Я!" або "НІ, НЕ Я",  "Я усміхаюсь коли...", а також було запропоновано розв’язання анаграм в контексті даної тематики. Не зайвим було нагадати учням про толерантне ставлення одне до одного та недопущення словесних образ.

Також порадили усім учням посміхатись, подарувати собі гарний настрій цього дня! Поділитися посмішкою з рідними, друзями, та не забути  посміхнутися кому-небудь дорогою  зі школи. Це не складно — і зробить ваш день значно приємнішим. Спробуйте!

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено