A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Обдаровані діти школи

Дата: від до Скинути

Команда "MK ROBOMASTER"

 6 лютого 2021 року команда "MK ROBOMASTER" нашої школи разом із вчителями Мазуренко О. М. та Черепенко В. В. взяли участь в Четвертому регіональному фестивалі з робототехніки, який проходив в режимі онлайн. Метою фестивалю стало запровадження наукових розробок, спрямованих на розвиток в учнівської молоді інтересу до науково-технічної творчості, техніки та високих технологій, підготовки підростаючого покоління до життя у високотехнологічному  конкурентному світі.

16:07 25.02.2021

Перемога у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів МАН

Учень 11-А класу, Мельник Ігор, здобув перемогу у районному та зайняв ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН за захист наукової роботи "Соціально-педагогічний супровід дітей з особливими потребами та сприйняття їх батьками" (науковий керівник, соціалний педагог Мельник Л.В., лютий, 2021).

12:13 23.02.2021

Участь у Всеукраїнському конкурсі "День без мобільного телефону"

  Учні 5-Б, 8-А та 8-Б класів, класні керівники Сірченко О.В., Барилко Т.П., Таран Н.В., долучились до участі у Всеукраїнському конкурсі "День без мобільного телефону". Цей конкурс має на меті допомогти  дітям дізнатися захопливі факти про мобільні телефони, смартфони та їх вплив на здоров'я.

08:20 18.02.2021

Участь у обласному етапі Всеукураїнського конкурсу дитячих малюнків "Охорона праці очима дітей"

  Вихованці гуртка декоративно-прикладного мистецтва, Накльока Анастасія та Ткаченко Ольга, під керівництвом учителя образотворчого мистецтва Високої Л.В. підготували роботи та взяли участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків "Охорона праці очима дітей".

13:08 17.02.2021

Онлайн-конкурс малюнків "Я малюю Україну" для учнів 1-4 класів.

До Дня Соборності України організовано та проведено онлайн-конкурс малюнків: "Я малюю Україну" для учнів початкових класів. Про результати конкурсу можна дізнатись, перейшоши за посиланням: Онлайн-конкурс "Я малюю Україну"

12:02 05.02.2021

Всеукраїнський конкурс "Зимові світа в традиціях нашого народу" від проекту "На Урок"

      Під час зимових канікул, учні нашої школи із радістю долучились до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі "Зимові свята в традиціях нашого народу", який приурочено початку традиційних зимових свят, що здавна мають велике значення для українців.Завдання конкурсу стосувалися традицій святкування Дня Святого Миколая, Різдва, Нового року, Водохреща та інших свят. Школярі дізналися багато нового про традиції та обряди, надіємось, що  їх відпочинок під час новорічних свят став ще кращим, різноманітнішим і веселішим!

12:33 15.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено