A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Профорієнтаційна робота

Дата: від до Скинути

Профорієнтаційні уроки з учнями 9-х класів

  16 листопада 2023 року в нашому навчальному закладі для учнів 9-х класів проведені профорієнтаційні інтерактивні уроки за участю заступника начальника відділу кар'єрного консультування Маньківської філії Черкаського обласного центру зайнятості Тетяною Дяченко. Учні ознайомилися з класифікацією професій та з типами професій «людина-людина», «людина-техніка», «людина-природа», «людина-художній образ», «людина-знакова система», брали участь в цікавих пізнавальних вікторинах та профорієнтаційних іграх. В процесі спілкування з дев'ятикласниками обговорено важливість питання вибору майбутньої професії, фактори, що обумовлюють вибір людиною тієї або іншої спеціальності, проаналізовано помилки, які допускаються при обранні професії.

16:46 16.11.2023

Зустріч учнів випускного класу з представником фахового коледжу національного університету "Одеська юридична академія"

   Сьогодні відбулася профорієнтаційна зустріч учнів випускного класу з головою студентського самоврядування юридичного фахового коледжу Національного університету «Одеська юридична академія» Домінікою Забарою. Учням донесена інформація щодо вступу до даного навчального закладу, умови навчання та про здобуття освітньо-професійного ступеню "фаховий молодший бакалавр" за відповідними спеціальностями.

16:46 13.11.2023

Профорієнтаційна зустріч учнів 10-11 класів з представниками Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут"

 01 листопада 2023 року в приміщенні Маньківського НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія" відбулась зустріч учнів 10-11 класів з представниками військового інституту танкових військ НТУ “Харківський політехнічний інститут”. Зокрема, майор Сінько Володимир Володимирович детально розповів про умови прийому на навчання, про такі спеціальності як “Озброєння та військова техніка”, “Військове управління”, “Забезпечення військ (сил)”. Також було зазначено, що після закінчення інституту випускники отримують гарантований розподіл на первинні офіцерські посади.

09:43 02.11.2023

Профорієнтаційна зустріч учнів 9-х та 11-х класів із представниками Уманського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім. Т.Г. Шевченка

  Сьогодні 20 жовтня 2023 року учні нашого закладу 9-х та 11-х класів мали змогу зустрітися із представниками комунального закладу "Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради". Була представлена інформація щодо навчання на відділеннях дошкільної і початкової освіти, соціальної та спеціальної освіти, музичного мистецтва, отримання освітньо-професійного ступеню "фаховий молодший бакалавр" та "бакалавр". Також фахівцями коледжу проговорено про сферу подальшого працевлаштування після закінчення даного навчального закладу за відповідними спеціальностями.

16:36 20.10.2023

Профорієнтаційна зустріч учнів 11-х класів з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини

  21 вересня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями 11-х класів із професором кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки УДПУ імені Павла Тичини Демченко Тетяною Анатоліївною. Вона розповіла, що університет пропонує майбутнім вступникам пройти комплексну довузівську підготовку, яка націлена на успішне складання національного мультипредметного тесту, індивідуальні профорієнтаційні консультації, а також якісний супровід щодо цьогорічної вступної кампанії. В ході зустрічі учні задавали важливі для них питання й отримали грунтовні відповіді. 

09:51 22.09.2023

Тренінг з написання мотиваційного листа для учнів 11 класів

 11 травня в дистанційному форматі відбувся тренінг з написання мотиваційного листа для учнів 11-х класів ініційований факультетом соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Основна теза тренінгу: мотиваційний лист є важливим документом, у якому вступник презентує себе та пояснює, що спонукало його обрати вищий навчальний заклад та спеціальність для навчання. Модератор зустрічі Дудник Оксана Андріївна детально розповіла про вимоги до мотиваційного листа, його структуру та про помилки, яких слід уникати.

14:46 12.05.2023

Зустріч 11-х класів із представниками Київського національного університету культури і мистецтв

   10 травня відбулася чергова профорієнтаційна зустріч із представниками КНУКІМ, а саме з викладачем хореографії Грейс Олександрою  та студентами 4-го курсу Милешко Валерією та Пастуховим Сергієм. Вони розповіли учням, що Київський національний університет культури і мистецтв - лідер освіти в Україні. Це університет майбутнього з новиими інформаційними, комп'ютерними і мультемедійними технологіями, престижною бізнес-освітою.  Університет гарантує високу фахову підготовку, сучасний сервіс та незабутні студентські роки.

10:59 11.05.2023

Інформаційно-профорієнтаційний захід

    На минулому тижні учні 11-х класів нашого закладу мали можливість зустрітися із завідувачкою відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки Валерією Храпач та завідувачем кафедри профільної освіти та технологій за профілями Олексієм Мельником Уманського державного університету ім. П.Тичини. Майбутні випускники отримали вичерпну інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2023 року, а також про нові спеціальності на факультеті інженерної педагогічної освіти.

15:22 06.03.2023

Зустріч учнів 9-10 класів із викладачами ДНЗ «Буцький політехнічний професійний ліцей»

   2 березня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч учнів 9-10 класів із викладачами ДНЗ «Буцький політехнічний професійний ліцей», а саме із заступником директора з навчально-виховної роботи Садовською В.В., старшим майстром Коваленком О.М., викладачем із спецдисциплін автотранспортного напрямку Залізняком Ю.А., викладачем із спецдисциплін сільськогосподарського напрямку Ткаченком П.М., майстром виробничого харчового напрямку Новіковою Т.А. Вони розповіли та презентували робітничі кваліфікації за професіями: тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки та устаткування, водій автотранспортних засобів категорії «С», пекар, кухар, кондитер, які можна здобути у закладі, умови вступу, навчання, а також про переваги здобуття професійної освіти саме тут.

10:55 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено