A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Профорієнтаційна робота

Дата: від до Скинути

Здобувачам освіти — про професію поліцейського

  15 лютого 2023 року відбувся профорієнтаційний захід для учнів 10-х класів за участі старшого інспектора сектору кадрового забезпечення Уманського РУП ГУНП в Черкаській області Альбіни Зендик. Вона презентувала професію поліцейського, розповіла про навчальні заклади, де її можна здобути, та ознайомила дітей з основними вимогами до кандидатів, серед яких - підтримка належної фізичної форми і добрі знання. Сподіваємося, що дана зустріч стане у нагоді школярам, а їх професійний вибір буде вдалим!

09:47 16.02.2023

Зустріч учнів випускних класів з викладачами факультету філології та журналістики Уманського державного педагогічного університету ім. П.Тичини

    З метою професійного самовизначення 7 лютого відбулася зустріч учнів випускних класів із викладачами факультету філології та журналістики Уманського державного педагогічного університету ім.П.Тичини. Учням надана інформація про відповідні спеціальності на факультеті, а також про умови вступу.

10:52 08.02.2023

Профорієнтаційна зустріч учнів 10-11 класів з викладачами факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва

  25 січня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч учнів 10-11 класів з викладачами факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва. Здобувачам освіти надана детальна інформація щодо відповідних спеціальностей на факультеті та особливостей навчання й подальшого працевлаштування. Також учнів проінформовано про умови вступної кампанії цьогоріч.

09:40 03.02.2023

Зустріч практичного психолога з учнями старшої школи “Ринок професій в умовах воєнного часу” в рамках тижня профорієнтації

    03 листопада 2022 року в рамках тижня профорієнтації відбулася зустріч практичного психолога з учнями старшої школи та їх класними керівниками на тему “Ринок професій в умовах воєнного часу”. Повномасштабне вторгнення росії на територію нашої країни призвело до найвідчутніших негативних наслідків в усіх сферах життєдіяльності людей, зокрема й на ринок праці.  До учнів була донесена інформація щодо попиту професій на даний час, а також, які професії будуть актуальними в найближчому майбутньому в Україні. Більшість професій потребуватимуть концептуально нових навичок у зв'язку зі зміною проритетів у суспільстві в цілому. Цьогоріч учні можуть користуватися сайтом, який розроблений Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» і реалізує Всеукраїнський проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії». Здобувачі освіти зможуть відвідати портал Проєкту (https://www.hryoutest.in.ua/), зареєструватися та пройти профорієнтаційне тестування.

11:48 04.11.2022

Всеукраїнський проєкт з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії»

     Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» започатковано реалізацію Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії» (далі – Проєкт).

11:46 16.10.2022

Профорієнтаційна зустріч з випускними класами

    Сьогодні в дистанційному форматі відбулась зустріч викладачів факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини із учнями 11-х класів з метою популяризації відповідних спеціальностей, які є надзвичайно важливими та актуальними на сьогоднішній день. Була презентована діяльність факультету, а також особливості вступу й підготовки до ЗНО.

15:20 11.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено