A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Сім порад учням

Дата: від до Скинути

Години спілкування "Що таке домашнє насилля. Його форми. Як себе захистити?"

29.11. психологічною службою закладу проведені години спілкування з учнями 9-х класів на тему: "Що таке домашнє насилля. Його форми. Як себе захистити?". Учням була донесена інформація про різновиди домашнього насилля, особливості їх проявів, та як себе вберегти від жорстокого поводження з боку дорослих. Також учням роздано просвітницькі буклети, в яких розміщена поетапна інформація, щодо реагування на випадок домашнього насилля та "гарячі лінії підтримки."

16:33 29.11.2023

Демонстрація соціального відеоролику для учнів 7-х класів у рамках акції "16 днів проти насилля"

 Сьогодні 28 листопада в рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" для учнів 7-х класів психологічною службою закладу продемонстровано соціальний відеролик на тему: "Що таке домашнє насильство та як з ним боротись". Учні уважно спостерігали за сюжетом даного ролика та несподівано задавали важливі питання, не зважаючи на їх ще не зовсім дорослий вік. 

16:25 28.11.2023

Обговорення важливих питань із представником поліціії

09 листопада відбулась  зустріч  учнів 10-11 класів з старшим інспектором сектору поліцейської діяльності 1 відділу поліції Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області капітаном поліції Партицьким Володимиром Івановичем.  З учнями обговорені такі важливі питання як: «Правила безпечного руху на скутерах та мопедах», «Правила руху пішоходів», «Паління – це шкідливо ».

08:51 13.11.2023

Міжнародний день ненасильства

2 жовтня у світі відзначався Міжнародний день ненасилля, який започатковано на честь дня народження Магатми Ганді, творця філософії ненасилля, яка вплинула на національні та міжнародні рухи прихильників мирних змін.

10:42 04.10.2023

   Превентивна робота в школі

      28 березня  відбулася зустріч 7-11 класів із представниками Уманського РУПГУНП в Черкаській області, а саме з інспекторами сектору ювенальної превенції майором Прилуцьким Віталієм Петровичем та старшим лейтенантом Пташником Григорієм Васильовичем.

10:40 29.03.2023

Щастя - це...

Міжнародний день щастя святкують щороку 20 березня. Цей день проголошено ООН 28 червня 2012 року. Вважають, що це символ рівності всіх жителів планети, які мають однакові права на щастя. Тому Організація Об’єднаних Націй закликає всі країни спрямувати зусилля на покращення добробуту громадян, адже будь-яка людина прагне бути щасливою або хоча б зрідка відчувати внутрішнє задоволення від самого життя. Основна мета – нагадати всім, що варто радіти життю і бути вдячним за всі подарунки долі, навіть якщо іноді вона підкидає не надто приємні сюрпризи.

16:35 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено