A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Пошта Святого Валентина

  Із 12 лютого у нашій школі працювала пошта Святого Валентина. Усі охочi мали можливicть надіслати  найщиріші побажання не тільки друзям, а й вчителям. Валентинок було чимало, але разом із помічниками – янголятами кожна знайшла свого адресата. 

09:34 15.02.2021

Конкурсно-розважальна програма "Валентин і Валентина" для учнів 4 класів.

 Педагогом-організатором Животівською Л.Ю. та лідерами учнівського самоврядування проведена конкурсно-розважальна програма " Валентин та Валентина" для учнів 4 класів. У конкурсно-розважальній програмі взяли учась 6 пар. 

09:13 15.02.2021

Команда "MK ROBOMASTER" 

  6 лютого 2021 року команда "MK ROBOMASTER" нашої школи разом із вчителями Мазуренко О. М. та Черепенко В. В. взяли участь в Четвертому регіональному фестивалі з робототехніки, який проходив в режимі онлайн. Метою фестивалю стало запровадження наукових розробок, спрямованих на розвиток в учнівської молоді інтересу до науково-технічної творчості, техніки та високих технологій, підготовки підростаючого покоління до життя у високотехнологічному  конкурентному світі.

08:40 12.02.2021

Профілактичне заняття з елементами тренінгу "Корисні та шкідливі звички" для учнів 7-Б класу.

Соціальним педагогом Мельник Л.В. та учасниками гуртка "Рівний-рівному" Букань Дар'єю, Міняйло Аліною проведено профілактичне заняття з елементами тренінгу "Корисні та шкідливі звички" для учнів 7-Б класу.

08:18 09.02.2021

Відеолекторій "Майбутня професія"

Практичним психологом Гончарук Г. Д. та педагогом-організатором Животівська Л. Ю. проведено відеолекторій "Майбутня професія" та вікторина "Атлас професій майбутньогго" для учнів 9-11 класів.

15:17 08.02.2021

Батьківські збори майбутніх першокласників.

Вступ до школи - важливий момент у житті. І питання підготовки дитини до школи хвилює багатьох батьків. Саме тому, 27 січня 2021 року у Маньківському ЗЗСО відбулися збори для батьків майбутніх першокласників. Директор Марія Дмитрівна Кривосар ознайомила присутніх з досягненнями учнів школи та перспективами навчального закладу, представила батькам учителів майбутніх перших класів. Практичний психолог Г. Д. Гончарук надала поради щодо соціально-психологічної готовності дітей до школи. Виступ заступника директора з навчально-виховної роботи О. В. Руденко стосувався всіх аспектів готовності дитини до навчання.

10:21 05.02.2021

Відеолекторій "Казка про здоровий спосіб життя" для учнів початкової школи.

Педагогом-організатором Животівською Л.Ю. проведено відеолекорій "Казка про здоровий спосіб життя" для учнів початкової школи. Метою якого є поглибити знання учнів про здоров’я, формувати уявлення про здоровий спосіб життя, розвивати уявлення про необхідність фізичної активності для фізичного розвитку, заохочувати дітей до ігор, фізичних вправ, спорту та бережливого ставлення до свого здоров’я.

14:11 03.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено