A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Квест "Правила дорожні знаємо, всіх навколо їх навчаємо"

10 грудня класним керівником 8-А класу Барилко Т.П. для учнів проведено квест "Правила дорожні знаємо, всіх навколо їх навчаємо". Метою даного квесту було повторити та закріпити знань учнів про правила дорожнього руху, безпечну поведінку на вулиці.

09:11 08.12.2020

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми.

Представники гуртка "Ми громадяни України" та вчитель правознавства Олійник О.П. долучились до проведення акції та представили проект "Розірви коло".                                      

15:23 02.12.2020

Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У школі проведена низка заходів на тему «ВІЛ та СНІД». У фойє школи були розміщені плакати на відповідну тему, практичним психологом Гончарук Г.Д. проведені лекції та анкетування для учнів 9-11 класів.На лекціях обговорювалися такі питання: 1. Поширення ВІЛ/СНІДу серед молоді. 2. Сучасна медицина і СНІД. 3. Статеві стосунки у неповнолітніх. 4. Методи боротьби зі СНІДом. 5. Етапи деградації організму при захворюванні СНІДом. У результаті проведених заходів учні ще більше стали обізнаними і проінформованими. СНІД – світова проблема, і бути небайдужим – наш обов’язик!

15:25 01.12.2020

Свято "Роби добро"

16 листопада до Всесвітнього дня доброти учні 7-А класу разом із класним керівником Гоменюк О. М. провели свято "Роби добро".

10:14 01.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено