A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня українського козацтва та Дня захисника України, проведено вікторину "Чи знаєш ти добу козацтва?"

До Дня українського козацтва та Дня захисника України, що відзначаються в Україні 14 жовтня проведено педагогом-організатором Животівською Л.Ю. вікторину "Чи знаєш ти добу козацтва?", під час якої учні дев'ятих класів продемонстрували свої знання про те як жили козаки, який вигляд вони мали.

14:54 12.10.2020

Уроки превентивного спрямування

   За  даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу, діти в період карантину стали проводити на 80% більше часу онлайн, разом з цим підвищилися звернення щодо випадків булінгу з використанням комунікаційних технологій. Класними керівниками, з метою захисту дітей від випадків булінгу в соцмережах, проведено уроки превентивного спрямування для учнів 5-11-х класів.

14:09 12.10.2020

Святкова програма "Спасибі Вам, що Ви на світі є"

     День учителя...Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні. Біля входу до школи педагогів із словами вдячності зустрічали лідери учнівського самоврядування. Випускники школи підготували святковий концерт для працівників нашого освітнього закладу.

13:07 02.10.2020

Благодійна акція "Ветеран живе поруч!"

  2 жовтня учні Маньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 на чолі з класними керівниками, дотримуючись протиепідемічних вимог, вітали учителів-пенсіонерів з Днем працівника освіти та Днем людей похилого віку, дякуючи їм за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

12:59 02.10.2020

Інавгурація Президента школи.

    30 вересня відбулася інавгурація президента школи. Безумовно, вибрати президента було складно, бо всі три кандидати заслуговували на цю посаду. І Буряк Аліна, і Лелека Владислав, і Костюк Влада представили чудові президентські програми. Та за кількістю голосів перемогла Буряк Аліна. Під час інавгурації директор школи Марія Дмитрівна Кривосар та екс-президент УР "Червона калина" Андрощук Аліна привітали лідерів із новими посадами.

13:19 30.09.2020

Олімпійський тиждень

   Із 7 по 11 вересня у школі вчителіми фізкультури проведено "Олімпійський тиждень", присвячений Дню фізичної культури та спорту і відкриттю шкільної спартакіади. Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи. До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-х класів проведено виховні години: "Спорт - сила, красі і здоров'я", "Досягнення українських спортсменів", "Історія Олімпійських ігор".

13:31 12.09.2020

Свято Першого дзвоника 2020

    1 вересня, переспівами першого дзвоника, барвами осінніх квітів, усмішками вчителів, святковою атмосферою зустрічала своїх вихованців Маньківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1. Зважаючи на карантинні заходи, цьогоріч шкільна лінійка відбулась для учнів 1-х класів. А для учнів кожного класу класними керівниками були проведені  пізнавальні, яскраві, емоційно-насичені заходи.

12:41 01.09.2020

Пробне ЗНО-2020: Не йдіть до пункту проведення - пройдіть його вдома

Шановні учасники пробного ЗНО, а також наші колеги – працівники пунктів тестування. Учора пізно ввечері на сайті Кабінету міністрів України з’явилася новина про внесення змін до Постанови Кабінету міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4 якої фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти.

20:14 13.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено