A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тематична лінійка " Твоя інформаційна безпека" для учнів 7-х класів.

У рамках кампанії "Стоп насильству" проведено педагогом-організатором Животівською Л.Ю. тематичну лінійку "Твоя інформаційна безпека" для учнів 7-х класів. Мета якої є сприяти протистоянню різним видам насильства, оволодіння інформацією про юридичний захист та психологічну допомогу , вміння розпізнавати різні види насильства . Активізувати процес ставлення кожного учня як творця і проектувальника власного життя.

14:59 01.02.2021

29 СІЧНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ПОЛЕГЛИХ У БОЮ ПІД КРУТАМИ.

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Лідерами учнівського самоврядування проведено відеолекторій "Бій під Крутами" для учнів 10-х класів.

12:05 29.01.2021

Засідання методичного об'єднання класних керівників "Безпечне освітнє середовище"

  27 січня, згідно річного плану виховної роботи закладу, відбулося чергове засідання методичного об'єднання класних керівників на тему: "Безпечне освітнє середовище", яке провела заступник директора з виховної роботи Лук'яненко О. Д.   На розгляд виносились питання щодо забезпечення та дотримання учасниками освітнього процесу умов безпечного перебування та навчання у закладі освіти, опрацьовано нормативно-правову документацію, розглянуто Антибулінгову політику навчального закладу. Практичним психологом Гончарук Г. Д. надано класним керівникам методичні рекомендації щодо профілактики суїцидальних тенденцій серед учнів. Традиційно відбулося планування виховної роботи класними керівниками на ІІ семестр 2020-2021 навчального року.

10:18 28.01.2021

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту.

   Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Цей День проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року, співавторами якої виступили 100 держав, в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни. Україна на державному рівні приєдналася до відзначення цієї міжнародної дати у 2012 році. Дата 27 січня обрана не випадково: саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили в’язнів найбільшого гітлерівського концтабору смерті Аушвіц-Біркенау неподалік польського Освенціма.     До Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту лідерами учнівського самоврядування та педагогом-організатором Животівською Л.Ю. в школі організовано та проведено відеолекторій для учнів 9-х класів "Безсмертна сила людського духу".

14:00 27.01.2021

Онлайн-конкурс " Я малюю Україну"

До Дня Соборності України організовано та проведено онлайн-конкурс малюнків: "Я малюю Україну" для учнів початкових класів. Про результати конкурсу можна дізнатись, перейшоши за посиланням: Онлайн-конкурс "Я малюю Україну"

15:11 22.01.2021

Вітаємо з Днем Своборності України!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Офіційно свято було встановлено в 1999 році указом Леоніда Кучми. 22 січня також є датою інших пам'ятних подій української історії. У 1918 році в цей день була оголошена незалежність Української Народної Республіки. А роком пізніше в цей же день відбулося об'єднання УНР і ЗУНР. У 1990 це свято відзначили акцією "живий ланцюг" - мільйони людей від Києва до Львова взялися за руки, відзначаючи День Соборності.

09:24 22.01.2021

Онлайн-конкурс "Різдвяні свята очима дітей"

У рамках Тижня різдвяних свят у школі проведено онлайн-конкурс дитячих малюнків "Різдвяні свята, очима дітей" для учнів 1-4 класів. Про результати конкурсу можна дізнатись, перейшовши за посиланням Онлайн-конкурс "Різдвяні свята, очима дітей".

15:19 16.01.2021

Всеукраїнський інтернет-конкурс "Зимові свята в традиціях нашого народу"

 Під час зимових канікул, учні нашої школи із радістю долучились до участі у Всеукраїнському інтернет-конкурсі "Зимові свята в традиціях нашого народу", який приурочено початку традиційних зимових свят, що здавна мають велике значення для українців.Завдання конкурсу стосувалися традицій святкування Дня Святого Миколая, Різдва, Нового року, Водохреща та інших свят. Школярі дізналися багато нового про традиції та обряди, надіємось, що  їх відпочинок під час новорічних свят став ще кращим, різноманітнішим і веселішим!

13:09 15.01.2021

Свято "Новий рік крокує – свято нам дарує"

 Прийміть наші щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо Вам зустріти новий рік у гарному настрої, зі світлими думками та хорошими намірами, які неодмінно повинні збутися. Нехай Ваші справи сприяють злагоді та миру, зростанню добробуту. Зичимо Вам здоров'я, щастя, бадьорості та успіхів! Класним керівником Онуфрієнко Т.С. та учнями 10-А класу проведено свято "Новорічні привітання". Музичний супровід забезпечив вчитель вокального гуртка Мазуренко О.М.

10:50 31.12.2020

Свято "Новорічна казка"

  Час новорічних свят - це час красивої, доброї казки, яка приходить в кожен будинок в кінці кожного року з настанням зимових холодів. Саме така Новорічна казка завітала до нас у школу.   Учнями 6-В класу та класним крівником Северин О.З. проведено свято "Новорічна казка". Відео свята можна переглянути перейшовши за посиланням Свято "Новорічна казка" Музичний супровід забезпечила вчитель музичного мистецтва Левченко А.В.

10:12 31.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено