A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті жертв Голодоморів

     Пам'ять – нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Багато сторінок там вписано криваво-чорним кольором. Однією з таких сторінок був голодомор 1932-1933 р.р. Не було ні війни, ні посухи. А була тільки зла воля одних людей проти інших. І ніхто не знає, скільки безневинних людей зійшло в могилу – старих і молодих, дітей, і ще ненароджених – у лонах матерів.

15:32 28.11.2020

Свято "Казка в гості завітала"

    Казка - це душа народу, здійснення потаємних мрій та бажань. На казках виростає людство. Вони навчаються доброті, людяності, співчуттю. Казка - це свято для кожного, навіть дорослого.

12:10 27.11.2020

Про особливості підготовки випускників до ЗНО

   27 листопада до школи на зустріч із учнями 11-х класів завітала радник ректора Уманського педагогічного університету ім. П.Тичини Світлана Володимирівна Цимбал-Слатвінська, яка ознайомила випускників із особливостями проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії у 2021 році.

12:10 27.11.2020

Онлайн-конкурс дитячих малюнків "Маю право"

   У рамках місячника правових знань "Правові основи" у школі організовано та проведено онлайн-конкурс дитячих малюнків "Маю право", у якому взяли участь учні початкової школи. Про результати конкурсу можна дізнатись, переглянувши відеоролик. Дякуємо всім, хто долучився до участі, перебуваючи вдома на дистанційному навчанні! Переглянути відео

12:00 23.11.2020

Із Днем Гідності та Свободи

     Україна - це територія гідності та свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - Майдан 2004 року і революція 2013 року - Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.

14:09 20.11.2020

Свято учнівської організації "Червона калина"

   Наша шкільна родина міцна і надійна, адже ми - єдина сім'я, а стіни нашої школи - наш спільний дім. Дім, в якому кожен може почуватися щасливим.    Восени цього року школа №1 зустріла своїх маленьких школяриків-першокласників. Їхні щирі усмішки, очі з іскринками цікавості дають педагогам велику надію, що шлях їх буде сповненим добрих пригод і досягнень. За шкільною традицією було і залишається проведення свята "Посвята першокласників у калинята". Нажаль, в умовах карантину привітати найменших учнів можливо тільки онлайн, тому учні 5-В класу разом із класним керівником Сірченко О.В. підготували відеозвернення до найменших друзів. Переглянути відео "Свято калинят"

12:14 20.11.2020

День толерантності

      6 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності.

14:20 16.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено